Een auto huren Rotterdam is de perfecte oplossing

Woon en werk je in Rotterdam? Dan is de kans vrij groot dat je vooral gebruik maakt van het openbaar vervoer en je fiets. Maar het komt voor dat je toch een auto nodig hebt. Bijvoorbeeld om naar een zakelijke afspraak te gaan of om een keer écht flink boodschappen te doen. Dan kun je een auto huren Rotterdam zonder daar al te veel moeite voor te moeten doen. Met een auto huren Rotterdam via Greenwheels heb je het pas echt goed bekeken. Je kunt op die manier een auto huren zonder gedoe. Je downloadt de Greenwheels-app op je telefoon en je hebt de beschikking over meer dan 215 auto's in Rotterdam!

Een auto huren Rotterdam kan op ieder gewenst moment

Stel. Je hebt een zakelijke afspraak in Rotterdam. Je komt met de trein en je wilt na je treinreis niet verder met het openbaar vervoer. Je kunt dan, zelfs vanuit de trein nog, een auto huren Rotterdam. Op verschillende treinstations in Rotterdam staan deelauto's voor je klaar. Je reserveert de auto heel gemakkelijk via de app. Je opent de auto ook met deze app en je stapt in. Door de sleutel uit de boardcomputer te halen kun je de auto starten en je weg zo vervolgen. Is je afspraak weer klaar en ga je weer terug naar huis of naar kantoor? Dan parkeer je de auto weer op de plek waar je 'm gevonden hebt. De auto is dan klaar voor de volgende gebruiker.

Een Greenwheels-auto levert al een flink milieuvoordeel op

In Rotterdam staan (dus) meer dan 215 Greenwheels-auto's. Wist je dat één Greenwheels-auto tot maar liefst 11 auto's kan vervangen? Dat is niet alleen een enorm voordeel voor het Rotterdamse stadsgezicht en de hoeveelheid parkeerplaatsen, het levert ook nog eens een flink milieuvoordeel op. Er zijn minder auto's nodig om hetzelfde aantal mensen te vervoeren. En mensen denken nu eerst na voor ze in een auto stappen. Is het echt nodig?

Je kunt met een Greenwheels auto alle kanten op

Wil je even een uurtje boodschappen doen? Wil je een dagje naar een andere stad om te gaan shoppen? Wil je een weekendje weg of wil je juist in één dag zoveel mogelijk zakelijke afspraken kunnen nakomen? Met de Greenwheels auto kun je alle kanten op. Het enige dat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van een van de auto's is de Greenwheels-app op je smartphone en een geldig rijbewijs. Dat moet dus wel goedkomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *