Gordijnen op maat voor extra sfeer in uw interieur

Om extra sfeer in huis te creëren worden vaak mooie gordijnen gebruikt. Naast dat ze sfeer brengen zorgen gordijnen ook voor privacy in huis. In avond als het donker is kunnen de gordijnen worden gesloten om zo geen inkijk te hebben vanaf buiten. Toevallige voorbijgangers kunnen dan niet naar binnen kijken. Vooral als het buiten donker is en in huis licht brand wordt er vaak toch naar binnen gekeken. Met gordijnen kan u dit voorkomen. Daarbij houden de gordijnen ook de warmte binnen, dit is fijn voor uw eigen energierekening.

Verschillende soorten gordijnen 

Kortom gordijnen zijn echt noodzakelijk in huis. Door de juiste gordijnen te kiezen die goed bij uw interieur passen kunnen ze de ruimte mooi aankleden. Er is een ruim aanbod aan verschillende kleuren, stoffen en transparantie. Bij Ilumio hebben keuze uit vitrage, inbetween, dim-out en verduisterende gordijnen. Verduisterende gordijnen, ook wel overgordijnen, hebben zoals de naam al doet vermoeden het doel om de ruimte te verduisteren en zorgt voor privacy. Ze zijn daarom perfect voor op de slaapkamer. Een verduisterend gordijn heeft een dichte en dikke structuur en is vrijwel 100% licht- en zichtdicht. Dim-out gordijnen zijn gordijnen met verduisterende eigenschappen, ze houden het licht voor een groot gedeelte buiten, maar zijn niet 100% verduisterend. Deze gordijnen worden in ruimtes gebruikt waar veel privacy wordt gewenst en u zoveel mogelijk licht wilt buiten houden. Maar niet 100% wilt verduisteren. De vintage gordijnen ook wel de glasgordijnen heeft als doel om de inkijk in een ruimte te beperken. Het zijn vaak dunne en transparante stoffen, hierdoor laten ze wel voldoende daglicht door om de ruimte te verlichten, maar zorgt het wel voor privacy. Als laatste zijn er nog de inbetween gordijnen deze gordijnen zitten tussen de verduisterende en vitrage gordijnen in. Een inbetween gordijn laat ook licht door, maar minder dan de vitrage gordijnen. Al deze gordijnen kunnen op maat worden gemaakt. U kunt zelf de ruimte opmeten waar de gordijnen komen te hangen. De gordijnen op maat passen dan precies op die plek.

Andere soorten raambekleding

Al deze gordijnen kunnen ook in combinatie met anderen raambekleding. Raambekleding als plissé gordijnen, lamellen of jaloezieën. Verder heeft ilumio ook andere raamdecoratie. Ze verkopen namelijk ook rolgordijnen, plissé gordijnen of vouwgordijnen. Deze gordijnen worden allemaal horizontaal opgehangen in plaats van verticaal. Ilumio zorgt voor een topkwaliteit raamdecoratie tegen een scherpe prijs. Ze gebruiken materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit. Ook wordt de raamdecoratie geleverd met standaard 5 jaar garantie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *